PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Bjelovarsko - bilogorska županija

Mjesto: Bjelovar
Naziv događanja: 4. Salon inovacija Bjelovar 2016
Prostor događanja: Velika dvorana hotela Central
Vrijeme događanja: 30.09.2016. petak, 10,00 - 18,00 h
Opis događanja: 4. Salon inovacija Bjelovar 2016, održat će se 30. rujna, u velikoj dvorani hotela Central u Bjelovaru, Vatroslava Lisinskog 2.

Cilj je manifestacije potaknuti kreativne i stručne pojedince, tvrtke i organizacije na inovativno stvaralaštvo, pozitivno natjecanje i razmjenu s ciljem doprinosa razvitku gospodarstva i konkurentnosti promocijom uspješnih inovacija, organizacijom stručnih predavanja, panel-raspravom, osiguravanjem izložbenog prostora, umrežavanjem dionika i uz osiguranu medijsku pozornost. U sklopu ove izložbe predviđene su dodatne aktivnosti na promociji inovatorstva: predavanja, prezentacije inovacija, panel-rasprava i bogat kulturno-umjetnički program.

Uz tradicionalno predstavljanje inovatora Bjelovarsko-bilogorske županije, predstavit će se i gostujući renomirani i nagrađivani inovatori iz cijele Hrvatske, u suradnji s Udrugom inovatora Hrvatske. Očekuje se također i sudjelovanje inozemnih tvrtki, organizacija i pojedinaca-inovatora iz okruženja RH.
Naziv organizatora: HGK
Kontakt osoba organizatora: Miljenko Juratovac
Email adresa kontakt osobe: mjuratovac@hgk.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 091 908 6094
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.