PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Bjelovarsko - bilogorska županija

Mjesto: Bjelovar
Naziv događanja: Promotivni upis u edukaciju Samostalni knjigovođa
Prostor događanja: Algebra Bjelovar
Vrijeme događanja: 26.09.-30.09. od 9-19h
Opis događanja:
Popust, u Tjednu cjeloživotnog učenja, od 1.500 kn na redovnu cijenu!

Program obrazovanja Samostalni knjigovođa namijenjen je polaznicima koji se po prvi put susreću s knjigovodstvom kao i onim polaznicima koji već rade na knjigovodstvenim poslovima, a žele proširiti svoja znanja i usavršiti se u određenim područjima. Teoretski dio nastave usmjeren je na stjecanje znanja o tome kako voditi poslovne knjige.

Praktičan dio nastave omogućit će polazniku znanja kako se koristiti računalnim programom za vođenje knjigovodstva i u svrhu izrađivanja financijskih izvještaja za obveznike Hrvatskih standarda financijskog izvještavanja. Tu je i poseban naglasak na knjigovodstvo obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

http://www.algebra.hr/edukacija/centar-za-obrazovanje-u-podrucju-knjigovodstva-racunovodstva-i-financija/samostalni-knjigovoda/
Naziv organizatora: Algebra centra Bjelovar
Kontakt osoba organizatora: Martina Kaminski
Email adresa kontakt osobe: bjelovar@algebra.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 043/263-194
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.