PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Brodsko - posavska županija

Mjesto: Slavonski Brod
Naziv događanja: Izgradnja karijere i cjeloživotno učenje
Prostor događanja: Elektrotehnička i ekonomska škola, Nova Gradiška
Vrijeme događanja: 29. rujna 2016.
Opis događanja: Učenicima srednje škole i gostima bit će održano predavanje/prezentacija o ulozi pojedinih EU programa, posebice Erasmus +, bestsellera među EU programima, neformalnog obrazovanja koje se putem njega promovira, u razvoju karijere, cjeloživotnog učenja i povišenja razine zapošljavanja. Istaknut će se činjenica da se mladi s međunarodnim iskustvom, koje im između ostalog omogućuje ovaj program, brže zapošljavaju; imaju manje izglede da će iskusiti dugotrajnu nezaposlenost; postoje pokazatelji da je pet godina nakon završetka studija stopa nezaposlenosti niža je za 23% u odnosu prema osobama koje nisu sudjelovale u mobilnosti. Sudionicma radionice predstavit ćemo Time to move kampanju te ih poučiti što je to Europass i kako se popunjava.
Naziv organizatora: Europski dom Slavonski Brod/ EDIC Informacijski centar SB
Kontakt osoba organizatora: Božica Sedlić
Email adresa kontakt osobe: bsedlic@gmail.com
Telefonski broj kontakt osobe: 098 341 754
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.