PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Grad Zagreb

Mjesto: Zagreb
Naziv događanja: Okrugli stol "Autorsko pravo u e-obrazovanju"
Prostor događanja: Sveučilišni računski centar (Srce), Josipa Marohnića 5, učionica E
Vrijeme događanja: 28. rujna 2016., u 11 sati
Opis događanja: Cilj okruglog stola je rasprava o intelektualnom vlasništvu u e-obrazovanju, s posebnim naglaskom na pitanja korištenja i raspolaganja autorskim pravom u e-obrazovanju. Nastavnici danas imaju pristup velikom broju nastavnih sadržaja dostupnih na Internetu, a i sami izrađuju online materijale i e-kolegije. Vrlo često imaju nedoumice smiju li i na koji način koristiti nastavne materijale (tekstove, slike, grafove, animacije, video) koji su dostupni, kako znati pod kojim uvjetima (copyright, OER, CC licence) se mogu ti materijali koristiti i je li potrebna privola autora te kako se navodi izvor za njihovo korištenje. Isto tako nastavnici često ne znaju koja im autorska prava pripadaju i kako mogu staviti na raspolaganje svoja autorska djela koja nastaju za potrebe nastave u virtualnom okruženju.

Više informacija o okruglom stolu možete pronaći na stranici http://www.srce.unizg.hr/centar-za-e-ucenje/dogadanja-u-organizaciji-ceu/tjedan-centra-za-e-ucenje/tjedan-centra-za-e-ucenje-2016/autorsko-pravo-u-e-obrazovanju.
Naziv organizatora: Sveučilišni računski centar (Srce)
Kontakt osoba organizatora: Tamara Birkić
Email adresa kontakt osobe: tamara.birkic@srce.hr
Telefonski broj kontakt osobe: +385 1 616 5176
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.