PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Grad Zagreb

Mjesto: Knjžnica Jelkovec
Naziv događanja: Zašto je čitanje najvažnija aktivnost za razvoj djece ?
Prostor događanja: V. Stahuljaka 3, Sesvete
Vrijeme događanja: 28. 9. 2016. 18:00
Opis događanja:

Udruga Iskra (Iskra - Centar za edukaciju i savjetovanje) i Knjižnica Jelkovec tim povodom organiziraju radionicu pod nazivom „Zašto je čitanje najvažnija aktivnost za razvoj djece“ koju će voditi Željka Mazzi, programska koordinatorica iz Iskre. Radionica će se održati u srijedu, 28. rujna 2016. u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Knjižnice.

Radionica će biti prilika roditeljima više saznati i iskustveno spoznati kakav je utjecaj čitanja na rani razvoj i stimulaciju dječjeg mozga i na ljubav i prihvaćanje knjige kao nezaobilaznog faktora dječjeg razvoja i odrastanja. Također, bit će to prilika i iz prve ruke više čuti o našem omiljenom projektu „Mali pitaju – veliki im čitaju“ kojeg Iskra, Knjižnica Jelkovec i OŠ Jelkovec provode u partnerstvu već četvrtu godinu.


       „Knjiga nije hrana, ali je poslastica“ rekao je Tin Ujević. Provjerite zašto je to tako.

Naziv organizatora: Iskra CES, Knjižnica Jelkovec
Kontakt osoba organizatora: Iva Klak Mršić
Email adresa kontakt osobe: iva.klak.mrsic@kgz.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 01/6443 5100
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.