PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Provedba Tjedna cjeloživotnog učenja pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske

26. kolovoza 2016.

Zadovoljstvo nam je obajviti da će se nacionalna obrazovna kampanja Tjedan cjeloživotnog učenja ove godine održati pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Provedbi kampanje također je potporu dalo i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

10. Tjedan cjeloživotnog učenja održat će se od 26. rujna do 2. listopada 2016. godine u sklopu projekta Promocija cjeloživotnog učenja pod sloganom Provježbaj mozak!.

Podršku i pomoć u postizanju veće učinkovitosti provedbe kampanje dale su nam i osobe iz javnog života poput Ivice Kostelića, Gordana Kožulja, Blaženke Leib i Maše Martinović koji su ujedno i promotori ovogodišnje kampanje, a svojim primjerom ukazuju na važnost cjeloživotnog učenja i ulaganja u sebe kako bismo mogli pratiti promjene u društvu, zadovoljiti svoje potrebe i interese i tako biti aktivnim članom društva.

Sva događanja i vijesti vezane uz kampanju možete pronaći na našoj web stranici Tjedna cjeloživotnog učenja: www.cjelozivotno-ucenje.hr, te na društvenim mrežama:

Facebook: Tjedan cjelozivotnog ucenja

Twitter: @Tjedan2016

Instagram: tjedan_cjelozivotnog_ucenja

 predsjednica1


Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.